Krukor

En kruka i mässing eller guld är en fin detalj i hemmet. Blomkrukorna finns i en mängd olika utföranden, storlekar och prisklasser. På den här sidan har vi samlat alla mässingskrukor och guldkrukor från de flesta svenska webbutikerna. Det ger dig en unik överblick över alla olika varianter, och via köpknappen slussas du enkelt vidare till återförsäljaren där du kan köpa produkten. Hoppas att du hittar den perfekta krukan till ditt hem.

Visar alla 12 resultat

Krukor i mässing och guld

Hos oss hittar du enkelt en passande mässingskruka till dina växter. Det finns en massa att välja bland, som passar till den lilla kaktusen, den växande fredskallan eller den stora palmen som nästan vuxit upp till taket. Vad du än letar efter kan du garanterat hitta hos oss redan idag.

Kanske letar du efter en kruka i guld? Det finns hos oss och vi har både vanliga krukor och krukor försedda med ben. Vill du hellre hänga din kruka i fönstret har vi även sådana modeller. Du kan även hämta inspiration hos oss till hur du ska inreda ditt hem.

Mässing har använts i Sverige sedan slutet på 1500-talet och är en vacker sammansättning av koppar och zink. Det är väldigt likt guld och kallades förr i tiden för fattigmansguld. Det kan faktiskt se ut precis som en guldkruka fast att det är mässing.

Varför du ska handla via imässing.se

Vi har flera krukor i mässing att välja mellan, med olika designer som säkert passar din personliga stil. Vi erbjuder också en stor bredd krukor i andra material. Hos oss kan du lätt hitta det du söker eftersom vi har samlat flera varumärken på ett och samma ställe.

Tack vare bilder på alla krukor samt information om dem blir det mycket enklare att hitta det som passar din smak. Att se färger och design på de olika krukorna och modellerna som du är intresserad av gör det lätt för dig att bestämma dig om det är en kruka som skulle se bra ut i ditt hem.