Golvlampor

Du som letar efter en golvlampa i mässing eller guld, har kommit helt rätt. Vi erbjuder ett stort sortiment av fina golvlampor. Lys upp ditt hem med en golvlampa som både förgyller ditt hem rent designmässigt och skapar ett vackert sken i din hemmamiljö.

Visar 1–24 av 67 resultat

Golvlampor i mässing och guld

I vårt sortiment hittar du ett generöst utbud av stilrena golvlampor med glaskupor jämsides med praktiska golvlampor som går att rikta för att skapa utmärkt belysning för exempelvis läsning. Våra lampor är praktiska, vackra och designade för att smälta in sömlöst i hemmet som en naturlig del av inredningen.

Golvlampor i mässing och guld har varit populära ett bra tag nu – såväl i butik som online. Det är någonting speciellt med denna stilrena färg som gör att allt fler väljer den. De är mycket mångsidiga och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet.

Med en guld- eller mässingfärgad golvlampa blir du garanterat nöjd. Välj mellan lampor som går att dimma så att du smidigt kan växla mellan läsbelysning och mysbelysning framför TV:n. Eller så slår du på stort och klickar hem en modell med flera armar som gör att du kan rikta lampans ljus precis som du vill i rummet.

Fördelar med imässing.se

På imässing.se får du tillgång till ett stort utbud, fördelaktiga priser och många kända varumärken. Vårt fokus är på inredningsdetaljer i mässing och guld. Vi erbjuder ett samlingsställe från de största webbutikerna samlat på en webbplats – vi kallar det för en onlinegalleria.