Bord

Snygga bord i mässing och guld i hundratals olika modeller. Här hittar du bland annat soffbord, sidobord, avlastningsbord och matbord. Det som är så otroligt smart är att vi löpande söker igenom utbudet hos de mest populära butikerna och presenterar alla bord vi hittar på den här sidan. Du får alltså en mer eller mindre fullständig överblick över alla mässingsbord som finns att köpa. Som en extra bonus visar vi även alla produkter med det lägsta priset vi hittat.

Mässingsbord – bord i guld och mässing

Mässing var en populär metall att inreda med runt sekelskiftet och har återigen fått en comeback som ett klassiskt inslag i varje hem. För den som älskar inredning och som vill hänga med i svängarna är ett bord i mässing ett måste för en stilren, elegant och trendig look.

Är du på span efter ditt alldeles eget mässingsbord, så kan du sluta leta nu. Hos oss på imässing.se finns mängder med snygga bord i guld och mässing och i mängder av olika modeller. Vi har gjort det enkelt för dig och har samlat det bästa som finns att köpa online.

Detaljer som har en historia kommer alltid att ha en given plats i hemmet och att inreda med mässing har länge varit och kommer fortsättningsvis att vara en stor inredningstrend. Ett mässingsbord är därför en säker inredningsdetalj som är här för att stanna eftersom det aldrig kommer att gå ur tiden.

Det bästa med mässing är att det går att matcha med precis allt. Matcha ditt snygga mässingsbord eller sidobord i guld med marmor för en klassisk stilren look eller med mörka textilier i sammet för en modern lyxig känsla i ditt vardagsrum. Matcha självklart också med din färgpalett för en personlig touch.

Vi på imässing.se har på ett och samma ställe samlat Sveriges allra snyggaste bord som finns att köpa online. Våra bord kommer enbart från välkända märken och dessutom till marknadens bästa pris. Tack vare vårt enorma utbud kommer du garanterat att hitta det du söker. Vill du ha mer information eller vill veta mer om en specifik produkt hittar du bra fakta genom att klicka på produkten du är intresserad av.