Hyllor

Snygga hyllor i mässing och guldfärg i flera olika modeller. Vägghyllor, hyllkonsoler, hatthyllor m.m. Allt från kända varumärken och pålitliga butiker. När du hittat en hylla du vill köpa eller veta mer om, skickar vi dig direkt till den butik som har det bästa priset på just den produkten. Vi hoppas att du hittar den perfekta hyllan för ditt hem.

Visar alla 18 resultat

Hyllor i mässing och guld

Hyllor finns i alla möjliga utföranden och hos oss hittar du bland annat vägghyllor i mässing och guld. Att ha en hylla på väggen är platsbesparande samtidigt som det är en snygg inredningsdetalj. Vi erbjuder också stående hyllor i flera utföranden som alla kommer från högkvalitativa leverantörer och pålitliga webbutiker.

En hylla i guld blir en snygg detalj i ett stilrent vardagsrum och den kan bland annat dekoreras med blommor, ljuslyktor eller fotografier. Vi erbjuder också skohyllor i mässing som gör att hallen känns exklusiv. Kombinera med en snygg hatthylla i samma material för en enhetlig inredning i klassisk stil.

Historian bakom mässingshyllor

I Sverige var det länge vanligt att ha hyllor av trä men i takt med att inredningen gått mot ett mer modernt utseende har hyllor i metall blivit alltmer populärt. Du kan också kombinera trä med metall genom att köpa en hyllkonsol i mässing och fästa ett hyllplan i trä ovanpå.

Det finns många fördelar med att köpa en mässingshylla på nätet, en av dem är att utbudet är mycket större. Du kan dessutom i lugn och ro sitta hemma och titta igenom vårt sortiment för att hitta just din favorit. Genom att handla online slipper du stressa i affärer och kan handla hemifrån precis när du vill.

Därför ska du köpa din hylla genom imässing.se

När du köper din vägghylla i guld eller mässing från oss kan du räkna med marknadens bästa pris då vi samlar alla mässingsprodukter på ett och samma ställe. När du klickar på en produkt skickas du till den butik där priset är lägst för just ditt val, vilket innebär att du alltid gör en bra affär.

Vi på imässing.se erbjuder såväl stående som hängande hyllor som kan användas både till förvaring och dekoration och de finns i en mängd olika prisklasser. Vårt utbud passar alla budgetar och inredningsstilar. Om du vill hitta en snygg hylla i mässing eller guld kan du skrolla igenom vårt utbud och hitta din nya favorit idag.