Lampfötter

Är du ute efter en tidlös lampfot i guld eller mässing som kommer göra sig perfekt i ditt hem? Här erbjuder vi olika typer av lampfötter i alla prisklasser, för att du som kund ska ha möjligheten att hitta den perfekta lampfoten både för ditt hem och din plånbok. Vi vill underlätta för dig att hitta den perfekta belysningen. Därför har vi samlat de trendigaste lampfötterna i mässing och guld från en uppsjö av svenska belysningsbutiker – på ett och samma ställe!

Visar 1–24 av 37 resultat

Lampfötter i mässing och guld

En lampfot i mässing är ett säkert kort inredningsmässigt. Detaljer i mässing är en tidlös dekoration som varit populär sedan 1700-talet och som fortfarande gör sig perfekt i alla hem. Även om den gjorde sitt intåg för flera hundra år sedan fick den ett uppsving för några år sedan och mässing hittas numera i de flesta hem.

Lampor i mässing och guldfärg och är något som har funnits med oss länge. Det var grekerna som upptäckte vad som krävdes för att plocka fram mässingens egenskaper. Som tur är har utvecklingen gått framåt även när det kommer till inredning och det finns idag inredning i mässing i alla stilar och prisklasser.

I den här kategorin hittar du ett stort utbud av lampfötter i olika storlekar och former. Våra samarbetspartners håller hög kvalitet och gör inte kunderna besvikna. Vi har varit selektiva när vi har valt ut vem vi vill jobba med och därför kan du lita på att det du hittar hos oss är högkvalitativa produkter. Det bästa med imässing.se är att vi är en samlingsplats för alla lampfötter i mässing och guld på marknaden. Välj och vraka och klicka sedan helt enkelt på den modell du är intresserad av att köpa.