Julbelysning

Här samlar vi den finaste julbelysningen i guld och mässing. Vi söker löpande igenom ett flertal kända belysningsbutiker för att hitta adventsstjärnor, julstjärnor och annan julbelysning. Sedan samlar vi allt här på ett och samma ställe så att du på ett enkelt och smidigt sätt kan hitta just din favorit. När du ser en produkt som skulle passa bra i ditt hem, är det bara att klicka dig vidare för att göra din beställning hos butiken som säljer lampan.

Visar 1–24 av 182 resultat

Julstjärnor & adventsstjärnor i guld och mässing

Att få plocka fram julbelysningen varje år är en speciell känsla som de allra flesta kan relatera till. Det råder delade meningar om när dessa ska plockas fram, och det är ett ämne som diskuteras varje år. När du väl har bestämt dig för att plocka fram dem finns det dock många att välja på, exempelvis julbelysning i guld eller mässing.

En adventsstjärna i mässing är något som kan pigga upp den vanliga vita som ofta finns i de flesta hem under december månad. Mässing har under de senaste åren blivit väldigt populärt och det finns ett stort utbud av inredning i just den färgsättningen. Därför är det en stor chans att en detaljer i mässing och guld kommer passa in även i ditt hem.

Från att ha varit en julstjärna i orangefärgad papp finns det numera en uppsjö av olika varianter av julbelysningar att dekorera dina fönster med. Hos oss kan du hitta till exempel en adventsstjärna i guld eller mässing. Om du inte vill hänga den i fönstret finns det adventsstjärnor med fot.

Vi har många olika varianter och då det finns bilder på alla kan du i lugn och ro titta igenom vårt utbud och se vad som skulle passa i just ditt fönster. I år kanske du hellre vill ha en ljusslinga i hallen eller så passar det bättre med en advenstsstjärna på fot i vardagsrummet?