Tavelbelysning

Se din tavla i nytt ljus genom att sätta upp en tavelbelysning i guld eller mässing ovanför den. Belysningen kommer att få din tavla att lysa upp på ett helt nytt sätt. Färgerna och motivet får nytt liv och kommer att förgylla väggen den hängs på. En tavelbelysning passar både till berömda mästerverk och tavlor du målat själv.

Visar 1–24 av 33 resultat

Tavellampor i mässing och guld

Med en tavellampa i mässing eller guld får du en fin inredningsdetalj i ditt hem som dessutom förstärker en målning. Vi har tavelbelysning i en mängd utföranden och stilar för att du enkelt ska kunna hitta en som passar dig perfekt. De finns i olika storlekar också beroende på hur stor tavlan är.

Att köpa belysning på nätet blir allt vanligare, så även för tavelbelysning. Det finns många fördelar med att handla på nätet. Vi erbjuder bilder på alla våra produkter så att du kan se hur de kommer se ut i just ditt hem. Vi samlar alla tavellampor på nätet på vår hemsida.

Därför ska du handla din tavelbelysning via imässing.se

Att vi har flera varumärken samlade på ett och samma ställe underlättar för dig som köpare och du kan sitta i lugn och ro där hemma och välja den modell som passar dig. När du väl hittat rätt belysning klickar du bara på den du vill ha så slussas du vidare till butiken för att göra din beställning.

Imässing.se är på grund av sin enkelhet det självklara valet när det kommer till att hitta belysning till ditt favoritkonstverk där hemma. Ett konstverk kan bli ett mästerverk med rätt belysning och tack vare vårt stora utbud hittar du garanterat en tavellampa som tilltalar dig både gällande designen och dess pris.